Διαδικτυακός «πόλεμος» για τα σχόλια του Μαραντίνη στη Σίσσυ – News.gr

Οι αλλαγές που έκαναν στο Instagram μετά τον χωρισμό τους – News.gr


Στα δυο έχουν χωριστεί οι followers του χωρισμένου ζευγαριού

Η είδηση του χωρισμού του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, πριν λίγες μέρες, έσκασε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz.

Όλοι έκαναν λόγο για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο, ωστόσο η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, είχαν πάρει την απόφαση τους, και έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Θοδωρής και Σίσσυ θα έχουν πάντα όμως κάτι να τους ενώνει και αυτό είναι τα δυο τους παιδιά τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Το χωρισμένο -πλέον-ζευγάρι φαίνεται πως έχει βρει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας και χώρισε πολιτισμένα.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Θοδωρής Μαραντίνης, φροντίζει να αφήνει ένα σχόλιο κάτω από κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει η Σίσσυ Χρηστίδου στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χθες στην Κέρκυρα από όπου «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι καφέ. «Hello beautiful!» της έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνόδευσε το σχόλιο του με μια μαύρη καρδούλα.

Στην επόμενη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ, και νυχτοπερπατά, ο πρώην σύζυγος της, σχολίασε: «Οποίος νύχτα περπατάει…».

Διαδικτυακός «πόλεμος» για τα σχόλια του Μαραντίνη στη Σίσσυ – News.gr

Τα σχόλια αυτά του Θοδωρή στις φωτογραφίες της Χρηστίδου, έχουν προκαλέσει διαδικτυακό… πόλεμο και έχουν χωρίσει τους followers του ζευγαριού στα δυο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι υποστηρικτές του Θοδωρή, οι οποίοι τονίζουν πως από τη στιγμή που το ζευγάρι ενώνουν τα παιδιά τους, καλά κάνουν και έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και δεν τον κρύβουν.

Υπάρχουν όμως, και οι followers οι οποίοι υποστηρίζουν πως το ζευγάρι τα κάνει όλα για τη δημοσιότητα.

 

Σχετικά Tags

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Source link