Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ψυχιατρική κλινική – News.gr

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ψυχιατρική κλινική – News.gr


Η αρρώστια του πατέρα της που έχει καταρρακώσει την τραγουδίστρια

Δύσκολες στιγμές περνάει τους τελευταίους μήνες η τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς ο πατέρας της δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπου χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Το πρόβλημα υγείας του 66χρονου Τζειμς Σπίαρς έχει καταρρακώσει την τραγουδίστρια. οποία πριν μία εβδομάδα αποφάσισε να μπει οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να λάβει τη φροντίδα των ειδικών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, η Σπίαρς θα παραμείνει στην κλινική για έναν μήνα.

Η ιδέα ότι ο πατέρας της μπορεί να μην τα καταφέρει σε αυτή την τόσο δύσκολη μάχη, έχει «λυγίσει» την τραγουδίστρια. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις αρχές του χειμώνα και τότε η Σπίαρς μέσα από τα social media της είχε ανακοινώσει στους φαν της ότι θα ακυρώσει τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας προκειμένου να είναι δίπλα στον πατέρα της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Άλλωστε, πριν 11 χρόνια και συγκεκριμένα το 2008, όταν η τραγουδίστρια αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν κοστίσει και στην καριέρα της, αλλά κυρίως στη σχέση της με τους δύο γιους της, ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και πάλι. Και τώρα, η κόρη του αισθάνεται ότι πρέπει να πράξει το ίδιο. Αλλά οι γιατροί τους έχουν εξηγήσει ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά κρίσιμη περιπέτεια, πράγμα που καταρράκωσε την 37χρονη σταρ.

Σχετικά Tags

Ψυχιατρεία Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Source link