Το νέο επαγγελματικό βήμα της Καίτης Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Καίτης Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι


Μια κίνηση που δεν περιμέναμε

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την σχέση της με τον γιο της, την προσωπική της ζωή αλλά έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Η τραγουδίστρια ξεκινά κανάλι στο Youtube στο οποίο θα κρατά το ρόλο μιας ψυχολόγου και πρώτος της «ασθενής» θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του.

«Σκέφτομαι τη στιγμή που θα κάνουμε αυτό το πράγμα μαζί, τι θα γίνει… Θα μαρτυρήσω ένα κομματάκι. Ψυχολόγος εγώ, “Πείτε το στην Καίτη” και ασθενής μου ο Νίκος. Όλο αυτό με το youtube γίνεται για να έχω πιο πολλή επαφή με τον κόσμο. Εξάλλου στο καμαρίνι κάνω αυτό. Είμαι μια ψυχολόγος εκεί στο καμαρίνι. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό. Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, αλλά με ενδιαφέρουν οι σχέσεις ψυχής. Μπορεί να τελειώνω 5 και πάει 7 έχω δώσει τα αυτόγραφά μου, έχω βγάλει τις φωτογραφίες μου και αρχίζει η κουβέντα», εξήγησε η τραγουδίστρια που θεωρεί τον εαυτό της καλή ακροάτρια ενώ είπε πως και η ίδια έχει πάει σε ψυχολόγο.

Σχετικά Tags

Νίκος Μουτσινάς Καίτη Γαρμπή

Source link